Βρες τον κατάλληλο freelancer για το project σου | Technus Ελληνική Πλατφόρμα Freelancers - Technus

Ο κατάλληλος freelancer για το project σου

Ψάχνεις τον κατάλληλο freelancer για το project σου; Είναι στην Technus!

Στο ελληνικό δίκτυο freelancers της Technus η προσφορά των επαγγελματιών είναι μεγάλη και αναπτύσσεται σε πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Αναρτώντας ένα project, απαιτητικό κομμάτι αποτελεί η επιλογή των κατάλληλων freelancers. Παρακάτω θα βρεις σημαντικά σημεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο freelancer για το project σου.

Ορισμός του διαθέσιμου budget.

Προσλαμβάνοντας freelancer για κάποιο project γνωρίζεις ότι η αμοιβή θα καταβληθεί εφάπαξ για ένα σύνολο εργασιών. Χωρίς να ανησυχείς για την αμοιβή του επόμενου μήνα καθώς δεν πρόκειται για πρόσληψη εργαζομένου με σύμβαση εργασίας. Ο ορισμός του αντιτίμου από τον επαγγελματία, για την εργασία που θα ολοκληρώσει για την εταιρία, ορίζεται από ένα σύνολο επαγγελματικών προσόντων. Η εμπειρία που μπορεί να έχει στο συγκεκριμένο ζήτημα, τα έτη εργασίας του στο συγκεκριμένο κλάδο και ο αριθμός ολοκλήρωσης αντίστοιχων έργων. Έτσι, αναλόγως των χρημάτων που διαθέτει η εταιρία μπορεί να προσλάβει τον κατάλληλο επαγγελματία για το project. Συνήθως, οι επαγγελματίες ορίζουν την αμοιβή τους υπολογίζοντας και την προσφερόμενη τιμή της αγοράς.

Σαφής προσδιορισμός του project

Όση βαρύτητα δίνεις σαν recruiter στην περιγραφή του βιογραφικού του επαγγελματία, τόσο σημαντική είναι και η αναγγελία project που θα δημοσιεύσει η εταιρία. Γνωρίζοντας τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει η επιχείρηση (σύμφωνα με το νούμερο 1), αξίζει να ορίσεις το εύρος της εργασίας με μια αναλυτική περιγραφή του project. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες όπως το deadline, το ύφος του project, τη γλώσσα υλοποίησης και την αρχική ιδέα που θέλεις να επικοινωνήσεις θα σε βοηθήσει στην προσέλκυση των κατάλληλων freelancers.

Διάβασε τις αξιολογήσεις

Το δείγμα δουλειάς που παρουσιάζει ο επαγγελματίας είναι η καλύτερη σύσταση για τη δουλειά του. Μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά τα project που έχει αναλάβει συνυπολογίζοντας τη χρονική περίοδο υλοποίησης και το ζητούμενο της εργασίας. Μέσα από το portfolio του freelancer μπορείς να καταλήξεις εάν ταιριάζει το ύφος της δουλειάς του με όσα θες να πετύχεις στο project σου. Ακόμα, και αν δεν έχει ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο, μπορείς να αντιληφθείς την προσαρμοστικότητα του (εάν έχει παρουσιάσει δείγματα δουλειάς με διαφορετικά θεματικά κέντρα) ή τα δυνατά του σημεία σε κάθε εκτέλεση.

Η σχέση της εταιρίας με τον freelancer

Για να θεσπίσει η επιχείρηση μια υγιή σχέση με τον επαγγελματία θα πρέπει να τηρήσει τα λογιστικά και νομικά πρότυπα της συνεργασίας. Έπειτα, η επαγγελματική συνεργασία είναι σημαντικό να χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και σεβασμό. Μετά το τέλος του έργου, μπορείς να διατηρήσεις αρχείο με τους ελεύθερους επαγγελματίες που συνεργάστηκε η εταιρία. Έτσι, η επιχείρηση θα μπορέσει να αξιολογήσει εύκολα τον κατάλληλο για το επόμενο project ή ίσως να χρησιμοποιήσει κάποιον freelancer για full time εργασίες στο μέλλον. Και μην ξεχάσεις να αφήσεις την αξιολόγηση σου στο προφίλ του freelancer με τον οποίο συνεργάστηκες!

Πως να καταχωρήσεις το project σου στην Technus

Η διαδικασία της πρόσληψης προσωπικού απλοποιείται χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Technus. Freelancers όλων των τεχνολογικών ειδικοτήτων αναλαμβάνουν project ως εξωτερικοί συνεργάτες. Η εταιρία σου μπορεί να προσλάβει freelancers ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Εγγραφή στην εφαρμογή της Technus
  2. Πάτησε το κουμπί «Ξεκίνα εδώ» για να βρεις όλες τις κατηγορίες επαγγελματιών. Επέλεξε τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν και πρόσθεσε την περιγραφή αγγελίας σου. Εμείς την αποστέλλουμε αυτόματα στους σχετικούς επαγγελματίες. Στη συνέχεια θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου ώστε να λάβεις προσφορές και να προχωρήσεις σε συμφωνία.
    ή
  3. Εάν γνωρίζεις τί ψάχνεις, γράψε στην μπάρα αναζήτησης λέξεις κλειδιά σχετικά με το project σου. Η αναζήτηση θα σου εμφανίσει όλους τους σχετικούς επαγγελματίες. Δε μένει παρά να επιλέξεις τους επαγγελματίες που σου ταιριάζουν και να πάρεις προσφορές.
    ή
  4. Αναζήτησε χειροκίνητα τον κατάλληλο freelancer για το project σου, στο πεδίο «Όλοι οι επαγγελματίες» και επικοινώνησε απευθείας μαζί του. Μετά τη συζήτηση με τον επαγγελματία και αφού καταλήξετε σε συνεργασία, θα πρέπει να επιλέξεις τη «Ανάθεση εργασίας στον επαγγελματία». Με αυτό τον τρόπο θα ενεργοποιείται η δυνατότητα αξιολόγησης του επαγγελματία.

Η εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού δεν ήταν ποτέ τόσο απλή! Ξεκίνα σήμερα!