5 Πλεονεκτήματα της ελληνικής πλατφόρμας για freelancers | Technus - Technus

5 Πλεονεκτήματα της ελληνικής πλατφόρμας για freelancers

Πλεονεκτήματα ελληνικής πλατφόρμας για freelancers

H μαγεία του digital κόσμου είναι να βρίσκεις οτιδήποτε ζητήσεις, στην καλύτερη δυνατή τιμή και στον χρόνο παράδοσης που θα επιλέξεις. Το καλύτερο σημείο είναι όταν ανακαλύψεις ότι αυτές οι ευκολίες μπορούν να προσαρμοστούν και στο αντικείμενο εργασίας σου. Είναι καινοτόμο να μπορείς να βρεις συνεργάτη ή εξωτερική βοήθεια στο project σου με ένα απλό κλικ. Η ελληνική πλατφόρμα freelancers το έχει επιτύχει αυτό.

Στην Technus κατανοούμε ότι είναι σημαντικό να αναζητάς συνεργάτη στη γλώσσα σου. Επίσης, αναγνωρίζουμε ότι για συγκεκριμένα project προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι βασικό στοιχείο η κοινή κουλτούρα των συνεργατών. Στην πλατφόρμα μας μπορείς να εμπιστευθείς την ολοκλήρωση του project σου σε freelancers από όλη την Ελλάδα. Προγραμματιστές, μεταφραστές, designers και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του χώρου περιμένουν να γνωρίσουν εσένα και το project σου και να υλοποιήσουν το κομμάτι που χρειάζεσαι βοήθεια.

Με μια επίσκεψη στο technus.gr θα ανακαλύψεις ένα user friendly περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις με ευκολία νέους συνεργάτες. Σύντομα βιογραφικά, σχόλια των συνεργαζόμενων εταιρειών-πελατών και tags μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα μεγάλο ευρετήριο επαγγελματιών.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ελληνικής πλατφόρμας για freelancers, technus.gr, για να βρεις τον μελλοντικό σου συνεργάτη, επωφελείσαι ένα συνδυασμό πραγμάτων.

  1. Μπορείς να συγκρίνεις τιμές σε ευρώ μειώνοντας τον χρόνο σε μετατροπές νομισμάτων. Το κοινό νόμισμα θα διευκολύνει τις συναλλαγές μέσω τραπέζης και εντός της χώρας. Σε σχέση με αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού.
  2. Η κοινή γλώσσα συμβάλλει θετικά σε ειδικά project. Για παράδειγμα, οι μεταφράσεις κειμένων, η συγγραφή άρθρων, το SEO απαιτούν την άπταιστη χρήση της ελληνικής γλώσσας προκειμένου να υλοποιηθούν για site που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.  
  3. Οι freelancers που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σχετικά με τον ανταγωνισμό του κλάδου σου. Οι διαφημίσεις και τα άρθρα θα μπορέσουν να χτιστούν εύκολα βάσει αυτού.
  4. Η κοινή κουλτούρα θα συμβάλει στην υλοποίηση project προσφορών, εκπτώσεων και εποχιακών. Για τη δόμησή τους χρειάζεσαι freelancers που γνωρίζουν καλά τα ήθη και τα έθιμα της χώρας που δραστηριοποιείσε.
  5. Τα portofolio θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις στον συνεργάτη που χρειάζεσαι. Τα project που θα περιέχονται στην ελληνική γλώσσα θα σε κατευθύνουν ώστε να επιλέξεις ευκολότερα.

Η εγγραφή, η δημιουργία προφίλ, η αναζήτηση επαγγελματιών, η επικοινωνία είναι όλες υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν μέσω της ελληνικής πλατφόρμας freelancers. Η Technus, βοηθά εταιρείες και ιδιώτες να εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν απευθείας με τους freelancers, χωρίς να χρειάζεται να απευθύνονται πρώτα σε εταιρείες εύρεσης προσωπικού.

Σήμερα, η τεχνολογία μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε κερδοφόρο το επάγγελμα μας από όπου και αν βρισκόμαστε. Μέσω των σύγχρονων επικοινωνιών, ένας γραφίστας από την επαρχία δε χρειάζεται να μετακομίσει σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο για να ακολουθήσει το όνειρο του. Με το freelancing μπορείς να καταφέρεις να χτίσεις ένα δυνατό portfolio, αρκεί να έχεις υπομονή και πίστη στο όνειρο σου! 

H Technus είναι μια ελληνική πλατφόρμα freelancers με digital υπηρεσίες στην Ελλάδα, όπου μπορεί κανείς να βρει καταξιωμένους Έλληνες freelancers ή και ξένους για να καλύψει οποιαδήποτε ψηφιακή του ανάγκη. Δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να διαλέξει τον freelancer της επιλογής του για να εξασφαλίσει ένα οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό αποτέλεσμα. Ο ανταγωνισμός είναι προσαρμοσμένος στην ιδιαιτερότητα της ελληνικής αγοράς και η επιλογή του freelancer αναπτύσσεται μέσω αξιολογήσεων και κριτικών πελατών. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να κάνει μία πιο αξιόπιστη επιλογή, έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τον επαγγελματία και βέβαια να επιλέξει βάση της αξιολόγησης που έχει λάβει για παλαιότερες εργασίες.